פאסוליה פורי – ניגוב קרם שעועית לבנה ופטה כבשים עם שום ושמן זית
גיוון רענן לחומוס שמשלב שעועית עם פטה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל6-8:
- 1 כוס שעועית לבנה מבושלת
- 2 שיני שום
- 1/3 כוס גבינת פטה כבשים 5% או 20% פיראוס
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת
- 1 כפית אורגנו טרי או יבש
- להגשה: שמן זית, פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את כל המרכיבים למעבד מזון ומעבדים לקרם. מעבירים לקערית הגשה, מזלפים שמן זית ובוזקים פטרוזיליה.
הכנת? כאן מדרגים