פאסוליה פורי - קרם שעועית לבנה ופטה כבשים | השף הלבן

פאסוליה פורי – ניגוב קרם שעועית לבנה ופטה כבשים עם שום ושמן זית

גיוון רענן לחומוס שמשלב שעועית עם פטה

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאסוליה פורי - ניגוב קרם שעועית לבנה ופטה כבשים עם שום ושמן זית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל6-8:

  • 1 כוס שעועית לבנה מבושלת
  • 2 שיני שום
  • 1/3 כוס גבינת פטה כבשים 5% או 20% פיראוס
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 1 כפית אורגנו טרי או יבש
  • להגשה: שמן זית, פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את כל המרכיבים למעבד מזון ומעבדים לקרם. מעבירים לקערית הגשה, מזלפים שמן זית ובוזקים פטרוזיליה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)