סופגניות ביס מלוחות במילוי גבינה
מתכון מיוחד לחנוכה של אינס ינאי לסופגניות ביס קטנות ומלוחות הממולאות בגבינות מוצרלה ובולגרית
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: בלוג תיק אוכל
לבצק:
- 2.5 כוסות קמח תופח
- 1 מיכל שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 2 ביצים
- 1 כפית מלח
- שמן קנולה לטיגון
- 3 כפות חלב "תנובה" (לפי הצורך)
למלית:
- 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 200 גרם גבינה בולגרית 5% "פיראוס", מפוררת
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולה לשים ידנית לבצק אחיד את כל מרכיבי הבצק, אם יש צורך מוסיפים מעט חלב קר.
-
02.
מערבבים בצלחת עמוקה את מרכיבי המלית יחד.
-
03.
קורצים חתיכה קטנה מהבצק ומשטחים אותה מעט.
-
04.
ממלאית כפית ממלית הגבינות וסוגרים את הבצק סביב המלית, ממש כמו קובה.
-
05.
חוזרים על הפעולה עם שאר המסה.
-
06.
מחממים שמן חצי עמוק ומטגנים מכל הצדדים לצבע זהוב.
-
07.
מגישים חם מיד בתום הטיגון.
הכנת? כאן מדרגים