נשנושי פיצה בייגל | השף הלבן

נשנושי פיצה בייגל

פיצה או בייגל, זו השאלה. בעצם, למה לבחור? המתכון הזה משלב את הטוב מכל העולמות לפינוק המושלם לביה"ס. בתיאבון!

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נשנושי פיצה בייגל
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 10-12:

  • 4 בייגלים לפי טעמכם האישי
  • חבילת פתיתי עמק
  • תוספות לפי העדפה אישית – אנחנו בחרנו בזיתים ותירס.
  • רוטב פיצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הבייגל ופותחים אותו באמצע.

  • 02.

    מורחים את רוטב הפיצה על שני החלקים.

  • 03.

    מפזרים גבינת עמק של תנובה בנדיבות.

  • 04.

    מוסיפים את התוספות המועדפות עליכם (מומלץ להוסיף מעט גבינה מעל התוספות).

  • 05.

    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 7-10 דק עד שהגבינה מבעבע ומקבלת גוון זהוב. מוציאים, מגישים ובתאבון.

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.