נשנושי פיצה בייגל
פיצה או בייגל, זו השאלה. בעצם, למה לבחור? המתכון הזה משלב את הטוב מכל העולמות לפינוק המושלם לביה"ס. בתיאבון!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: Studio Edge
עיצוב: Studio Edge
המרכיבים ל 10-12:
- 4 בייגלים לפי טעמכם האישי
- חבילת פתיתי עמק
- תוספות לפי העדפה אישית – אנחנו בחרנו בזיתים ותירס.
- רוטב פיצה
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הבייגל ופותחים אותו באמצע.
-
02.
מורחים את רוטב הפיצה על שני החלקים.
-
03.
מפזרים גבינת עמק של תנובה בנדיבות.
-
04.
מוסיפים את התוספות המועדפות עליכם (מומלץ להוסיף מעט גבינה מעל התוספות).
-
05.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 7-10 דק עד שהגבינה מבעבע ומקבלת גוון זהוב. מוציאים, מגישים ובתאבון.
הכנת? כאן מדרגים