מקלות פרמג'יאנו –ללקק את האצבעות | השף הלבן

מקלות פרמזן

מתכון קל ומהיר למאפים טעימים ומשודרגים לארוחת הערב: מקלות גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו של יונית צוקרמן שימלאו לכם את הבית בניחוחות של אפייה

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקלות פרמג'יאנו
צילום: יונית צוקרמן עיצוב: יונית צוקרמן

המרכיבים ל 20-22 מנות:

  • 1 חבילה בצק עלים חמאה "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
  • ½ שקית (100 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • פפריקה מתוקה
  • מלח
להברשה:
  • ביצה טרופה
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    פותחים את יריעת הבצק על גבי משטח העבודה.

  • 02.

    מפזרים על חצי מהבצק את פתיתי המוצרלה וחצי משקית פתיתי הפרמזן. מפזרים על הגבינות מעט פפריקה ומלח.

  • 03.

    מקפלים את הבצק כך שהחצי הריק יהיה על גבי החצי עם הגבינות והתבלינים

  • 04.

    מכניסים את הבצק ל-5 דקות למקפיא על מנת שיתייצב

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    מרדדים את הבצק, מברישים בביצה טרופה ומפזרים את יתרת שקית פתיתי הפרמזן.

  • 06.

    חותכים את הבצק לרצועות בעובי של 2-3 ס"מ. מסובבים כל רצועת בצק לצורת בורג ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה

  • 07.

    אופים את מקלות הבצק בתנור שחומם על 170 מעלות עד להזהבה

  • 08.

    מגישים עם ירקות חתוכים, גבינות רכות ומטבלים

  • 09.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(20)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.