מקלות מלוחים של פילו מצופים בפרג | השף הלבן

מקלות מלוחים של פילו מצופים בפרג

חטיף כיפי, מושלם לטבילה בלבנה חמצמצה

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקלות מלוחים של פילו מצופים בפרג
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 48 יחידות:

  • 8 עלי פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות שעל האריזה
  • 1/2 כוס שמן זית להברשה
לתיבול:
  • 4 כפות פרג שלם (לא טחון)
  • 3 כפות אורגנו יבש טחון או זעתר יבש טחון
  • 50 גרם פטה "פיראוס" 16% מפוררת דק
  • להגשה: גבינה לבנה "פיראוס" לטבילה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

  • 02.

    פורסים עלה פילו על משטח העבודה. מפרישים בשמן זית. בוזקים פרג, אורגנו וגבינת פטה. בעזרת סכין חדה חותכים את עלי הפילו ל-6 מלבנים (חוצים לרוחב ואז חותכים לשלוש בשני קווי אורך).

  • 03.

    מגלגלים כל מלבן מהצלע הארוכה, מהודק כמה שאפשר, לסיגר ארוך וצר ומעבירים לתבנית כשהתפר למטה. אופים 8-10 דקות עד שהמקל משחים. מגישים עם לבנה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.