מאפינס פסטה וגבינות
פשטידות פסטה קלות להכנה המוגשות בתבניות מאפינס קטנות ואהובות על הילדים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל 12 יחידות:
- 250 גרם פסטה קצרה יבשה
- 1 ביצה
- 50 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 50 גרם פתיתי גבינת עמק
- 50 גרם גבינה בולגרית 16% "פיראוס" מפוררת
- מעט מלח ופלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר.
-
02.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
-
03.
מערבבים היטב את כל החומרים וממלאים את עטרות הנייר.
-
04.
אופים כ-20-25 דקות עד שהמאפים מתייצבים.
טיימר מופעל
-
05.
מקשטים בעירית קצוצה, מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים