רוגעלך עם גבינת פטה עיזים של פיראוס
רחלי קרוט, שחר ואורן מסדרים לכם מתכון פשוט לרוגעלך גבינות מ-5 מצרכים, עם גבינת פטה עיזים של פיראוס
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רחלי קרוט ושחר ואורן
המרכיבים ל32 יחידות:
מצרכים:
- 1 בצק עלים – מופשר
- 1 גביע קוטג' תנובה
- ½ קופסה (125 גרם) גבינת פטה עיזים של פיראוס
- 100 גרם פתיתי גאודה או פתיתי מוצרלה השף הלבן
- 1 ביצה טרופה. להברשה ניתן להוסיף שומשום או תערובת לבייגל – לא חובה
גודל תבנית: תבנית רגילה
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה בינונית מערבבים היטב קוטג', פטה וצהובה מגורדת.
-
02.
פורסים את הבצק על נייר אפייה ומניחים מעל צלחת בקוטר הבצק.
-
03.
חותכים מסביב ליצירת עיגול ומוציאים את שאריות הבצק מסביב.
-
04.
מורחים את המילוי על עיגול הבצק בשכבה אחידה ודקה יחסית וחותכים ל-16 משולשים.
-
05.
מגלגלים כל משולש פנימה, מהצד הרחב כלפי פנים, עד שמתקבל רוגעלך.
-
06.
מניחים את הרוגעלך על נייר אפייה ומברישים בביצה טרופה.
-
07.
ניתן לפזר מעל שומשום או תערובת בייגל.
-
08.
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20-30 דקות או עד הזהבה יפה
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים