רוגעלך עם גבינת פטה עיזים של פיראוס | השף הלבן

רוגעלך עם גבינת פטה עיזים של פיראוס

רחלי קרוט, שחר ואורן מסדרים לכם מתכון פשוט לרוגעלך גבינות מ-5 מצרכים, עם גבינת פטה עיזים של פיראוס

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוגעלך פטה השף הלבן
צילום: רחלי קרוט ושחר ואורן

המרכיבים ל32 יחידות:

מצרכים:
  • 1 בצק עלים – מופשר
  • 1 גביע קוטג' תנובה
  • ½ קופסה (125 גרם) גבינת פטה עיזים של פיראוס
  • 100 גרם פתיתי גאודה או פתיתי מוצרלה השף הלבן
  • 1 ביצה טרופה. להברשה ניתן להוסיף שומשום או תערובת לבייגל – לא חובה
גודל תבנית: תבנית רגילה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה בינונית מערבבים היטב קוטג', פטה וצהובה מגורדת.

  • 02.

    פורסים את הבצק על נייר אפייה ומניחים מעל צלחת בקוטר הבצק.

  • 03.

    חותכים מסביב ליצירת עיגול ומוציאים את שאריות הבצק מסביב.

  • 04.

    מורחים את המילוי על עיגול הבצק בשכבה אחידה ודקה יחסית וחותכים ל-16 משולשים.

  • 05.

    מגלגלים כל משולש פנימה, מהצד הרחב כלפי פנים, עד שמתקבל רוגעלך.

  • 06.

    מניחים את הרוגעלך על נייר אפייה ומברישים בביצה טרופה.

  • 07.

    ניתן לפזר מעל שומשום או תערובת בייגל.

  • 08.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20-30 דקות או עד הזהבה יפה

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(22)