משולשי תרד ופיראוס בלוגרית 5%
משולשי פילו נימוחים עם תרד, פיראוס בולגרית 5% ופסטו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל30:
מרכיבים:
- בולגרית של פיראוס 5%
- דפי פילו
- עלי תרד 200 גרם
- כף פסטו
- 2 ביצים
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור
- חמאה מומסת/שמן זית
- שומשום
הוראות הכנה:
-
01.
שוטפים, קוצצים ומוחצים את התרד להוצאת הנוזלים ושמים בקערה נפרדת.
-
02.
לקערה מוסיפים את הבולגרית, הביצים, פסטו, מלח ופלפל ומערבבים לאיחוד.
-
03.
אם המלית נראית רטובה אפשר לסנן אותה.
-
04.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית עם נייר אפייה.
-
05.
חותכים רצועות מבצק הפילו, ברוחב של 3-4 אצבעות, מורחים רצועה בחמאה מומסת או שמן זית, עליה מניחים עוד רצועה ומברישים גם כן. שמים כף מלית ומקפלים לצורת משולש.
-
06.
מסדרים על התבנית, מברישים שוב ומפזרים שומשום.
-
07.
מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 20-30 דקות או עד שזהוב וקריספי.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים