משולשי תרד ופיראוס בלוגרית 5% | השף הלבן

משולשי תרד ופיראוס בלוגרית 5%

משולשי פילו נימוחים עם תרד, פיראוס בולגרית 5% ופסטו

מאת: בן שי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
משולשי תרד ופיראוס בלוגרית 5%

המרכיבים ל30:

מרכיבים:
  • בולגרית של פיראוס 5%
  • דפי פילו
  • עלי תרד 200 גרם
  • כף פסטו
  • 2 ביצים
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור
  • חמאה מומסת/שמן זית
  • שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים, קוצצים ומוחצים את התרד להוצאת הנוזלים ושמים בקערה נפרדת.

  • 02.

    לקערה מוסיפים את הבולגרית, הביצים, פסטו, מלח ופלפל ומערבבים לאיחוד.

  • 03.

    אם המלית נראית רטובה אפשר לסנן אותה.

  • 04.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית עם נייר אפייה.

  • 05.

    חותכים רצועות מבצק הפילו, ברוחב של 3-4 אצבעות, מורחים רצועה בחמאה מומסת או שמן זית, עליה מניחים עוד רצועה ומברישים גם כן. שמים כף מלית ומקפלים לצורת משולש.

  • 06.

    מסדרים על התבנית, מברישים שוב ומפזרים שומשום.

  • 07.

    מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 20-30 דקות או עד שזהוב וקריספי.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)