מתכון מאפה ברוקולי וקישואים דיאטטי | השף הלבן

מאפה ברוקולי וקישואים דיאטטי

מאפה ברוקולי וקישואים שיהפוך את הדיאטה שלכם להרבה יותר טעימה

מאת: חגית ענית
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה ברוקולי וקישואים דיאטטי

המרכיבים למנות 10:

  • 500 גרם קישואים
  • 500 גרם ברוקולי
  • חצי כוס שמיר קצוץ
  • 1 גביע קוטג' 5%-3%
  • 1 גביע גבינה לבנה רכה 5%
  • 1 גביע אשל
  • 2 ביצים
  • 1 כף פירורי לחם
  • 2 כפות גבינת פרמז'ן
  • פלפל לפי הטעם
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים את הקישואים ומגררים בפומפייה גסה. שמים במסננת, ממליחים מעט ומשאירים לשעה.

  • 02.

    מבשלים את הברוקולי במים עם מעט מלח עד שמתרכך. מסננים וקוצצים.

  • 03.

    סוחטים את הקישואים, שמים עם הברוקולי בקערה. מוסיפים את כל החומרים למעט הפרמז'ן ובוחשים.

  • 04.

    משמנים תבנית אפיה מטפלון בצמר גפן טבול במעט שמן ושופכים את הבלילה.

  • 05.

    מפזרים את הפרמז'ן למעלה ואופים ב-160 מעלות עד שהמאפה משחים.

הכנת? כאן מדרגים
(4)