לחמניות לפסח עם קצח וקשקבל
המתכון הכי קל שלנו ללחמניות לפסח! בואו להכין לחמניות קשקבל וקצח שישדרגו לכם את החג

המרכיבים ל 20-25 יחידות:
- 1 ו-1/2 כוסות (210 גרם) קמח מצה
- 1 כוס (240 מ"ל) מים
- 120 גרם חמאה
- 1 כפית מלח
- 2 כפיות סוכר
- 3-4 ביצים
- 100 גרם גבינת קשקבל "COLLECTION" מגוררת גס
- 1/2 כוס קצח
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר בינוני ממחממים יחד מים, חמאה, מלח וסוכר עד לרתיחה מלאה ומוסיפים את קמח המצה. מערבבים היטב עם כף עץ ומורידים מהאש.
-
02.
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים כדקה על מנת לצנן מעט. מוסיפים 3/4 מכמות קשקבל ולאחר מכן ביצים אחת אחרי השנייה עד שהבצק רך אך יציב מספיק ליצירת לחמניות.
-
03.
להרכבה: מחממים תנור ל200 מעלות. מרפדים 2 תבניות אפייה בנייר אפייה. בידיים רטובות יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג, מניחים במרווחים של 5 ס"מ בין כל לחמנייה. ומפזרים מעל קצח וקשקבל שנותר.
-
04.
אופים 20 דקות או עד שמזהיב ויציב למגע. מצננים מעט וממגישים באותו היום.
טיימר מופעל