מתכון לחמניות גבינה ללא גלוטן וכשרות לפסח - מהיר וקל להכנה | השף הלבן

לחמניות גבינה ללא גלוטן וכשרות לפסח

רוצים לשדרג את ארוחת הערב המשפחתית עם לחמניות גבינה שהן גם ללא גלוטן? סידרנו לכם מתכון מעולה של רון יוחננוב שיתאים לכם בול

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחמניות גבינה ללא גלוטן וכשרות לפסח
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל10 יחידות:

  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 גביעים (500 גרם) קוטג' תנובה
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 350 גרם קמח ללא גלוטן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית חומץ
  • מלח ופלפל שחור
תוספות:
  • זיתים / תירס / פטריות מוקפצות / ירקות חתוכים לקוביות / מעט טימין טרי
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה

  • 02.

    בקערה, מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד

  • 03.

    בעזרת ידיים רטובות, מגלגלים את הבצק לכדורים ומניחים על המגש. אין צורך להבריש ביצה

  • 04.

    אופים כ-25 דקות או עד להזהבה. מגישים חם

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(21)