לחמניות "גבינה" וזיתים טבעוניות - מתכון מהיר וטעים! | השף הלבן

לחמניות "גבינה" וזיתים טבעוניות, מהירות הכנה

לחמניות מהירות הכנה, ללא שמרים, עם מרקם מושלם של חלה

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחמניות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 25 יחידות:

  • 1 חבילה ממרח סויה בטעם טבעי תנובה Alternative
  • 1/2 חבילה טופו בטעם טבעי תנובה Alternative
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 2 כפות חומץ
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כוס זיתים קצוצים
לציפוי:
  • שומשום שחור או קצח

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במעבד מזון סויה, טופו ושמן ומעבדים לקרם חלק. מצרפים את יתר המרכיבים למעט הזיתים ומעבדים לבצק אחיד. מוסיפים זיתים ומערבבים ידנית עד פיזור אחיד.

  • 02.

    מחממים תנור ל 190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מכינים קערית עם מים. בעזרת כף גלידה קפיצית או בידיים יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג. מחליקים בידיים רטובות ומניחים בתבנית.

  • 03.

    בוזקים שומשום או קצח ואופים 25 דקות עד שתחתית הלחמניה זהובה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.