לחמישוקה – לחמניית שקשוקה של מירי כהן
מירי כהן עשתה זאת שוב: לחמישוקה! המתכון שכולם מדברים עליו לשקשוקות אישיות עם גבינות מצוינות שמגישים בתוך לחמנייה ומכינים ב-5 דקות
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: מירי כהן
עיצוב: מירי כהן
המרכיבים ל2 יחידות:
- 2 לחמניות עגולות
- מטבוחה (מכל סוג שאוהבים)
- 4 ביצים
- פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- קוביות בולגרית 5% "פיראוס"
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
-
01.
חוצים את הלחמניה ויוצרים גומה במרכז
-
02.
שמים מטבוחה בגומה ומסביב ללחמניה
-
03.
שוברים ביצה לתוך הגומה ומכניסים לתנור חם ל-10 דקות
טיימר מופעל
-
04.
מוציאים מהתנור, מפזרים גבינות ומכניסים שוב למספר דקות
-
05.
מגישים לצד סלט וגבינות.
-
06.
בתיאבון!
הידעת?
מי בישראל לא אוהב שקשוקה? מדובר באחת המנות שיותר מייצגות את המטבח הישראלי (למרות שהיא מגיעה מאזור המגרב במקור). אולם, לא תמיד יש כוח להכין שקשוקה קומפלט על מחבת. אם בא לכם להכיר קיצור דרך נהדרת לשקשוקה מפנקת, יש לכם מזל. מירי כהן עשתה זאת שוב: לחמישוקה! המתכון שכולם מדברים עליו לשקשוקות אישיות עם גבינות מצוינות שמגישים בתוך לחמנייה ומכינים ב-5 דקות
הכנת? כאן מדרגים