בלינצ'ס במילוי תפו"א ופטריות
בלינצ'ס במילוי תפו"א ופטריות כשר לפסח
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 מנות:
- קופסת שימורים - פטריות
- חבילת מצה
- 3 ביצים
- מלח
- פלפל
- 5 תפוחי אדמה
- בצל
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את תפוחי אדמה עד לריכוך.
-
02.
8px;" />
-
03.
מטגנים על מחבת את הבצל ואת הפטריות.
-
04.
8px;" />
-
05.
מכינים פירה, שופכים פנימה את הפטריות והבצל, מערבבים ושמים מלח ופלפל.
-
06.
8px;" />
-
07.
את המצות מכניסים לכלי רחב עם מים למשך דקה, מוציאים ושמים בתוך מגבת רטובה עד ריכוך.
-
08.
8px;" />
-
09.
מחלקים את המצה ל- 2 , בקצה שמים כף ממילוי תפוחי האדמה ומגלגלים.
-
10.
8px;" />
-
11.
טורפים את הביצים בתוך כלי ומכיניסים את המצה המגולגלת לתוך הביצה.
-
12.
8px;" />
-
13.
מטגנים במחבת למספר דקות עד הזהבה.
הכנת? כאן מדרגים