בלינצ'ס במילוי תפו"א ופטריות - כשר לפסח | השף הלבן

בלינצ'ס במילוי תפו"א ופטריות

בלינצ'ס במילוי תפו"א ופטריות כשר לפסח

מאת: אירה מסלר
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס במילוי תפו

המרכיבים ל 20 מנות:

  • קופסת שימורים - פטריות
  • חבילת מצה
  • 3 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • 5 תפוחי אדמה
  • בצל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את תפוחי אדמה עד לריכוך.

  • 02.

    8px;" />

  • 03.

    מטגנים על מחבת את הבצל ואת הפטריות.

  • 04.

    8px;" />

  • 05.

    מכינים פירה, שופכים פנימה את הפטריות והבצל, מערבבים ושמים מלח ופלפל.

  • 06.

    8px;" />

  • 07.

    את המצות מכניסים לכלי רחב עם מים למשך דקה, מוציאים ושמים בתוך מגבת רטובה עד ריכוך.

  • 08.

    8px;" />

  • 09.

    מחלקים את המצה ל- 2 , בקצה שמים  כף ממילוי תפוחי האדמה ומגלגלים.

  • 10.

    8px;" />

  • 11.

    טורפים את הביצים בתוך כלי ומכיניסים את המצה המגולגלת לתוך הביצה.

  • 12.

    8px;" />

  • 13.

    מטגנים במחבת למספר דקות עד הזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(253)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.