בלינצ'ס במילוי תפו"א ופטריות - כשר לפסח | השף הלבן

בלינצ'ס במילוי תפו"א ופטריות

בלינצ'ס במילוי תפו"א ופטריות כשר לפסח

מאת: אירה מסלר
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס במילוי תפו

המרכיבים ל20 מנות:

  • קופסת שימורים - פטריות
  • חבילת מצה
  • 3 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • 5 תפוחי אדמה
  • בצל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את תפוחי אדמה עד לריכוך.

  • 02.

    8px;" />

  • 03.

    מטגנים על מחבת את הבצל ואת הפטריות.

  • 04.

    8px;" />

  • 05.

    מכינים פירה, שופכים פנימה את הפטריות והבצל, מערבבים ושמים מלח ופלפל.

  • 06.

    8px;" />

  • 07.

    את המצות מכניסים לכלי רחב עם מים למשך דקה, מוציאים ושמים בתוך מגבת רטובה עד ריכוך.

  • 08.

    8px;" />

  • 09.

    מחלקים את המצה ל- 2 , בקצה שמים  כף ממילוי תפוחי האדמה ומגלגלים.

  • 10.

    8px;" />

  • 11.

    טורפים את הביצים בתוך כלי ומכיניסים את המצה המגולגלת לתוך הביצה.

  • 12.

    8px;" />

  • 13.

    מטגנים במחבת למספר דקות עד הזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(252)