אצבעות בורקס במילוי בולגרית וקשקבל | השף הלבן

אצבעות בורקס במילוי בולגרית וקשקבל

עם ביצה קשה וסלט קטן בצד- יש לכם ארוחת ערב ומושלמת!

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אצבעות בורקס במילוי בולגרית וקשקבל
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל20 יחידות:

  • 1 חבילת בצק עלים חמאה של מעדנות, מופשר
  • 120 גרם גבינת קצ'קבל, מגוררת
  • 120 גרם גבינת פיראוס בולגרית מעודנת 5%
  • 1 ביצה
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 ביצה טרופה
  • זרעוני שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

  • 02.

    בקערה, מניחים את הגבינות, ביצה ופלפל שחור ומערבבים היטב.

  • 03.

    מגלגלים את הבצק ליריעה ובעזרת סכין חדה חותכים למלבנים בגודל 5x 10 ס"מ.

  • 04.

    מניחים במרכז כל מלבן 'פס' מהמילוי. מרטיבים את שולי הבצק במעט מים, מגלגלים לגליל ומהדקים את הקצוות כשהמאפים לא ייפתחו במהלך האפיה. מעבירים לתבנית האפיה וחוזרים על הפעולה עם יתר מלבני הבצק והמילוי.

  • 05.

    מברישים את פני המאפים בביצה טרופה ומפזרים מעל את זרעוני השומשום.

  • 06.

    אופים בתנור עד להזהבה, כ-30 דקות

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)