תומר אומנסקי - השף הלבן

תומר אומנסקי

קונדיטור, מתכונאי ויוצר תוכן. זוכה תוכנית הריאליטי "בייק אוף ישראל", מעביר סדנאות אפייה מגוונות ואיש של פחמימות.

מתכוני החודש של

תומר אומנסקי

37 מתכונים
פסטה ברוטב ברוקולי שמנת

פסטה ברוטב ברוקולי שמנת

פסטה ברוטב ברוקולי ושמנת היא מנה קלה ומפנקת שמביאה שילוב טעמים עשיר ומרענן. רוטב השמנת קרמי ועשיר, מקבל עומק טעמים מהברוקולי הטרי או המוקפא, אותו ניתן לטחון למרקם חלק ולהוסיף לתיבול מעט שום קונפי, אגוז מוסקט ופלפל שאטה חריף עדין. המנה מתקשטת בפרחי ברוקולי מוקפצים ופרמז'ן מגורד, ליצירת ארוחה שכולה נוחות ותחכום. ניתן לשדרג את הרוטב בהוספת שמנת להקצפה לקבלת קרם קטיפתי במיוחד. מדובר במנה מושלמת לארוחת צהריים או ערב, שמתאימה לאוהבי פסטה ולחובבי ירקות גם יחד.
תבשיל פרגיות וברוקולי ברוטב לימון ודבש

תבשיל פרגיות וברוקולי ברוטב לימון ודבש

תבשיל פרגיות וברוקולי מושלם לילדים בחזרה מבית הספר וכמובן שגם למבוגרים. הרוטב חמוץ-מתוק, הפרגיות רכות רכות ולמעשה מדובר בארוחה שמכילה את כל מה שצריך כדי להתפנק וגם לשבוע. שימו לב, ניתן לוותר על השום לקבלת גרסה יותר מעודנת של הרוטב.
מתכון לפסטה ברוטב סלק שמנת פקאן עם פטה

מתכון לפסטה ברוטב סלק שמנת פקאן עם פטה

פסטה עם נגיעות מתוקות של סלק ופקאן ברוטב שמנת מפנק של 23%
מאפה 12 האלים עם זעתר

מאפה 12 האלים עם זעתר

מאפה פילו במילוי גבינת פטה כבשים של פיראוס ומעל דבש וזעתר
שוקוצ'יפס עם כנען

עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי עוגת גבינה

עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות נימוחות עם טוויסט משוגע של מילוי עוגת גבינה המבוסס על גבינת כנען של תנובה ושוקולד לבן
פסטה ארטישוק ירושלמי

פסטה ארטישוק ירושלמי

מנה חורפית עשירה וטעימה שמשלבת פסטה עם רוטב קטיפתי של קרם ארטישוק ירושלמי, חמאה, חלב ושמנת. הארטישוק מעניק לרוטב עומק טעמים ייחודי, ותוספת של פרמזן וארטישוקים צלויים מעל משלימים את המנה למעדן אמיתי. מתכון פשוט להכנה שמביא ביס מפנק ומנחם לכל ארוחה. מתאים לאירוח או לארוחה משפחתית מיוחדת.

המאמרים של תומר אומנסקי

0 מאמרים

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.