בול בריאות וטופו
מנה מרעננת וייחודית שמשלבת יוגורט, נענע, טופו, ירקות טריים, בורגול וצנוברים קלויים. כל מרכיב מסודר באסתטיות שמדגישה את הטעמים והמרקמים. עם תיבול מדויק של שמן זית ומעט מלח, הבול הזה מתאים לכל מי שמחפש ארוחה קלה ומזינה שמתאימה לכל שעה ביום.
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דויד מויאל
המרכיבים ל1 מנה:
מרכיבים:
- גביע 1 של יוגורט GO
- 20 עלי נענע
- 100 גרם טופו מטוגן
- 20 גרם בצל סגול קצוץ דק
- 40 גרם בורגול מבושל
- 60 גרם עגבנייה חתוכה לעגבניות קטנות
- 15 גרם צנובר קלוי
- 40 גרם קוביות בטטה אפויות
- 60 גרם מלפפון חתוך לקוביות קטנות
- 8 עלי פטרוזיליה
- כף שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים גביע שלם יוגורט גו עם 20 עלי נענע וקורט מלח (בבלנדר\ מג'ימיקס) עד קבלת יוגורט נענע (כ-20 שניות טחינה)
-
02.
שופכים לצלחת לבנה עמוקה את יוגורט הנענע, מפזרים את כל המרכיבים בצורה מעגלית, כל מרכיב בצורה מסודרת צמוד לדופן הצלחת
-
03.
מפזרים כף שמן זית על המלפפון, עגבנייה, בורגול ובצל סגול
-
04.
מטבלים את הירקות במעט מלח (את המלפפון, עגבנייה, בורגול ובצל סגול)
הכנת? כאן מדרגים