סושי ירקות
לארח בסטייל ובקלות עם מתכון נפלא לסושי ירקות ודברים טובים
מאת: עורך השף הלבן
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12:
- 1 קופסת קרם פרש השף הלבן
- 100 גרם לאבנה פיראוס
- 100 גרם גבינת עיזים למריחה פיראוס
- 50 גרם גבינת רוקפור
- 5 מלפפונים גדולים
- 3 טורטיות
- 3 גזרים גדולים
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
- 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
- חצי כרוב סגול חתוך לרצועות
- צרור פטרוזיליה נקי ומופרד לענפים קטנים
- קורט פפריקה
- מלח ופלפל
הוראות הכנה:
-
01.
בעזרת מנדולינה פורסים את המלפפונים והגזרים לפרוסות לאורך ומניחים על קרש העבודה.
-
02.
מורחים שכבה דקה של קרם פרש על המלפפון ומפזרים מעט פפריקה, מלח ופלפל. מסדרים פרוסות של פלפל אדום, פלפל צהוב, כרוב סגול ופטרוזיליה ומגלגלים לצורת סושי. נועצים קיסם לסגירה.
-
03.
חוזרים על הפעולה עם הגזרים ועם הטורטיות.
הכנת? כאן מדרגים