סושי ירקות | השף הלבן

סושי ירקות

לארח בסטייל ובקלות עם מתכון נפלא לסושי ירקות ודברים טובים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות

המרכיבים ל 12:

  • 1 קופסת קרם פרש השף הלבן
  • 100 גרם לאבנה פיראוס
  • 100 גרם גבינת עיזים למריחה פיראוס
  • 50 גרם גבינת רוקפור
  • 5 מלפפונים גדולים
  • 3 טורטיות
  • 3 גזרים גדולים
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
  • חצי כרוב סגול חתוך לרצועות
  • צרור פטרוזיליה נקי ומופרד לענפים קטנים
  • קורט פפריקה
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    בעזרת מנדולינה פורסים את המלפפונים והגזרים לפרוסות לאורך ומניחים על קרש העבודה.

  • 02.

    מורחים שכבה דקה של קרם פרש על המלפפון ומפזרים מעט פפריקה, מלח ופלפל. מסדרים פרוסות של פלפל אדום, פלפל צהוב, כרוב סגול ופטרוזיליה ומגלגלים לצורת סושי. נועצים קיסם לסגירה.

  • 03.

    חוזרים על הפעולה עם הגזרים ועם הטורטיות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.