סושי ירקות | השף הלבן

סושי ירקות

לארח בסטייל ובקלות עם מתכון נפלא לסושי ירקות ודברים טובים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות

המרכיבים ל12:

  • 1 קופסת קרם פרש השף הלבן
  • 100 גרם לאבנה פיראוס
  • 100 גרם גבינת עיזים למריחה פיראוס
  • 50 גרם גבינת רוקפור
  • 5 מלפפונים גדולים
  • 3 טורטיות
  • 3 גזרים גדולים
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
  • חצי כרוב סגול חתוך לרצועות
  • צרור פטרוזיליה נקי ומופרד לענפים קטנים
  • קורט פפריקה
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    בעזרת מנדולינה פורסים את המלפפונים והגזרים לפרוסות לאורך ומניחים על קרש העבודה.

  • 02.

    מורחים שכבה דקה של קרם פרש על המלפפון ומפזרים מעט פפריקה, מלח ופלפל. מסדרים פרוסות של פלפל אדום, פלפל צהוב, כרוב סגול ופטרוזיליה ומגלגלים לצורת סושי. נועצים קיסם לסגירה.

  • 03.

    חוזרים על הפעולה עם הגזרים ועם הטורטיות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)