מתכון כרישה מאודה בתנור עם קונפי שום וטימין | השף הלבן

כרישה מאודה בתנור עם קונפי שום וטימין

תוספת איכותית לארוחה

מאת: עדי מילר
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרישה מאודה בתנור עם קונפי שום וטימין

המרכיבים ל8 מנות:

  • 3 גבעולי כרישה
  • 1 ראש שום
  • 1/3 כפית פלפל גרוס
  • 1 כפית שטוחה מלח דק
  • 1 ענף טימין
  • 4 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הכרישה לחתיכות אלכסוניות לגודל כ- 4 ס"מ כל חתיכה.את ראש השום חותכים לחצי לרוחבו כך ששיני השום חשופות. ניתן להחליף ב6-7 שיני שום קלופות.

  • 02.

    שמים בקערה את הכרישה והשום, מתבלים במלח, פלפל ,ענף הטימין ושמן זית. מערבבית היטב.

  • 03.

    שמים בכלי מתאים לתנור ומכסים במכסה או נייר כסף לכ- 35-40 דקות בחום של 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    ניתן להגיש כתוספת לפסטה, קר או חם.

הכנת? כאן מדרגים
(180)