כרישה מאודה בתנור עם קונפי שום וטימין
תוספת איכותית לארוחה
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 3 גבעולי כרישה
- 1 ראש שום
- 1/3 כפית פלפל גרוס
- 1 כפית שטוחה מלח דק
- 1 ענף טימין
- 4 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הכרישה לחתיכות אלכסוניות לגודל כ- 4 ס"מ כל חתיכה.את ראש השום חותכים לחצי לרוחבו כך ששיני השום חשופות. ניתן להחליף ב6-7 שיני שום קלופות.
-
02.
שמים בקערה את הכרישה והשום, מתבלים במלח, פלפל ,ענף הטימין ושמן זית. מערבבית היטב.
-
03.
שמים בכלי מתאים לתנור ומכסים במכסה או נייר כסף לכ- 35-40 דקות בחום של 180 מעלות.
טיימר מופעל
-
04.
ניתן להגיש כתוספת לפסטה, קר או חם.
הכנת? כאן מדרגים