זוקיני קריספי בפרמז'ן עם מטבל יוגורט | השף הלבן

זוקיני קריספי בפרמזן עם מטבל יוגורט

כל כך קלים להכנה וכל כך טעימים! דור משה עם מתכון לפרוסות זוקיני קריספיות אפויות עם המון פרמזן ומטבל יוגורט קליל שמכינים ב-10 דקות

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
זוקיני קריספי בפרמז'ן עם מטבל יוגורט
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 3-4:

לפרוסות הזוקיני:
  • 2 קישואי זוקיני גדולים, פרוסים לעיגולים בעובי חצי ס"מ
  • 4 כפות שמן זית
  • ½ כוס פתיתי פרמזן השף הלבן
  • 5 כפות פירורי לחם
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס (לא אבקה)
למטבל יוגורט:
  • 1 גביע יוגורט BIO 3% "תנובה"
  • 3 כפות עירית קצוצה דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.

  • 02.

    בקערה גדולה, מערבבים את פרוסות הקישואים עם השמן על מנת שהקישואים יצופו בשכבת שמן דקה.

  • 03.

    בקערה קטנה, מערבבים את הפרמז'ן, פירורי הלחם והפלפל השחור. טובלים כל קישוא בתערובת עם הפרמז'ן משני צדדיו ומניחים על נייר האפייה. אופים כ- 20-30 דקות, עד שהגבינה משחימה.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 04.

    להכנת המטבל, מערבבים את היוגורט עם העירית. 

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.