זוקיני קריספי בפרמז'ן עם מטבל יוגורט | השף הלבן

זוקיני קריספי בפרמזן עם מטבל יוגורט

כל כך קלים להכנה וכל כך טעימים! דור משה עם מתכון לפרוסות זוקיני קריספיות אפויות עם המון פרמזן ומטבל יוגורט קליל שמכינים ב-10 דקות

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
זוקיני קריספי בפרמז'ן עם מטבל יוגורט
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל3-4:

לפרוסות הזוקיני:
  • 2 קישואי זוקיני גדולים, פרוסים לעיגולים בעובי חצי ס"מ
  • 4 כפות שמן זית
  • ½ כוס פתיתי פרמזן השף הלבן
  • 5 כפות פירורי לחם
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס (לא אבקה)
למטבל יוגורט:
  • 1 גביע יוגורט BIO 3% "תנובה"
  • 3 כפות עירית קצוצה דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.

  • 02.

    בקערה גדולה, מערבבים את פרוסות הקישואים עם השמן על מנת שהקישואים יצופו בשכבת שמן דקה.

  • 03.

    בקערה קטנה, מערבבים את הפרמז'ן, פירורי הלחם והפלפל השחור. טובלים כל קישוא בתערובת עם הפרמז'ן משני צדדיו ומניחים על נייר האפייה. אופים כ- 20-30 דקות, עד שהגבינה משחימה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    להכנת המטבל, מערבבים את היוגורט עם העירית. 

הכנת? כאן מדרגים
(3)