פודינג אורז ופירות העונה – פרווה | השף הלבן

פודינג אורז ופירות העונה – פרווה

קינוח קייצי נפלא!

מאת: יהודית אביב
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פודינג אורז ופירות העונה – פרווה
צילום: יהודית אביב

המרכיבים ל 6:

  • 1.5 ליטר משקה אורז
  • 1.25 כוסות אורז עגול
  • ¾ כוס סוכר
  • ¼ כוס שמן קוקוס (אפשר לשים מרגרינה אם אין שמן קוקוס)
  • 1 כף גרידת תפוז
  • תוספות: פירות העונה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בסיר גדול , רצוי נון סטיק משקה אורז, אורז, סוכר ושמן קוקוס ומביאים לרתיחה.

  • 02.

    מנמיכים את הלהבה למינימום שיש לנו בגז  ומבשלים כשעה עד שרוב הנוזלים מתאדים והאורז רך ומוכן לאכילה – מידי פעם מערבבים. לקראת סוף הבישול

  • 03.

    מוסיפים את גרידת התפוז. (במידה והנוזל מתאדה והאורז לא מוכן עדיין – להוסיף עוד נוזל ולהמשיך לבשל).

  • 04.

    מקררים מעט ומעבירים לכוסות הגשה, מעבירים למקרר לכמה שעות טובות ומומלץ ללילה שלם.

  • 05.

    לפני ההגשה מסדרים פירות טריים מעל האורז ומגישים קר מהמקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.