מלבי קוקוס-שקדים טבעוני עם תותים ותפוזים בסירופ מייפל | השף הלבן

מלבי קוקוס-שקדים עם מייפל ופירות

קינוח רענן וקליל מ-3 מרכיבים (בזכות טעמי הקוקוס והשקדים). אפשר להגיש אותו כמו שהוא והנה ההצעה שלנו – להגיש אותו עם מייפל ופירות

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מלבי קוקוס-שקדים עם מייפל ופירות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל8:

  • 4 כוסות משקה קוקוס שקדים "תנובה"
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1/2 כוס סוכר
להגשה:
  • סירופ מייפל אמיתי
  • תפוז חתוך לקוביות קטנות
  • תותים חתוכים לקוביות קטנות

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערית 1 כוס משקה קוקוס שקדים וקורנפלור וטורפים היטב עד שהבלילה חלקה מגושים. שמים בסיר את יתר המשקה והסוכר ומחממים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס. מביאים לסף רתיחה.

  • 02.

    טורפים שוב את בלילת הקורנפלור (שימו לב - לקורנפלור נטייה לשקוע) ומוסיפים את הבלילה לסיר. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב  כ 5-7 דקות עד שהבלילה מסמיכה. מסירים מהאש ויוצקים לכלי פלסטיק חד פעמיים או לתבניות סיליקון. מצננים במקרר 4 שעות לפחות.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 03.

    להגשה, הופכים את הכלי עם המלבי לצלחת הגשה ומחלצים את המלבי. יוצקים מייפל ומפזרים תותים ותפוזים. 

הכנת? כאן מדרגים
(0)