מלבי קוקוס-שקדים עם מייפל ופירות
קינוח רענן וקליל מ-3 מרכיבים (בזכות טעמי הקוקוס והשקדים). אפשר להגיש אותו כמו שהוא והנה ההצעה שלנו – להגיש אותו עם מייפל ופירות
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל8:
- 4 כוסות משקה קוקוס שקדים "תנובה"
- 1/2 כוס קורנפלור
- 1/2 כוס סוכר
להגשה:
- סירופ מייפל אמיתי
- תפוז חתוך לקוביות קטנות
- תותים חתוכים לקוביות קטנות
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בקערית 1 כוס משקה קוקוס שקדים וקורנפלור וטורפים היטב עד שהבלילה חלקה מגושים. שמים בסיר את יתר המשקה והסוכר ומחממים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס. מביאים לסף רתיחה.
-
02.
טורפים שוב את בלילת הקורנפלור (שימו לב - לקורנפלור נטייה לשקוע) ומוסיפים את הבלילה לסיר. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב כ 5-7 דקות עד שהבלילה מסמיכה. מסירים מהאש ויוצקים לכלי פלסטיק חד פעמיים או לתבניות סיליקון. מצננים במקרר 4 שעות לפחות.
טיימר מופעל
-
03.
להגשה, הופכים את הכלי עם המלבי לצלחת הגשה ומחלצים את המלבי. יוצקים מייפל ומפזרים תותים ותפוזים.
הכנת? כאן מדרגים