טראפלס שוקולד לבן ופיסטוק בציפוי קוקוס - טעים וקל להכנה | השף הלבן

טראפלס שוקולד לבן ופיסטוק בציפוי קוקוס

כדורי השוקולד האהובים – בגרסה טרנדית ומחודשת! מתכון נפלא של רחלי קרוט לטארפלס שוקולד לבן ופיסטוק בציפוי קוקוס. לא תאמינו כמה זה טעים

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס שוקולד לבן ופיסטוק בציפוי קוקוס
צילום: רחלי קרוט עיצוב: רחלי קרוט

המרכיבים ל25-30 כדורי טראפלס:

  • 350 גרם שוקולד לבן
  • 1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 כף גדושה מחית/חמאת פיסטוק
  • קוקוס לבן לציפוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה שמתאימה למיקרו שמים שוקולד, חמאת פיסטוק ושמנת וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים בין לבין עד שנוצר רוטב חלק. אם הרוטב טיפה נשבר בגלל החום אפשר להוסיף כמה כפות של שמנת מתוקה קרה ולערבב היטב היטב וזה יתאחד.

  • 02.

    מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים או למשך הלילה.

  • 03.

    יוצרים כדורים בכל גודל שאוהבים מהשוקולד ומגלגלים בקוקוס. שומרים במקרר עד להגשה.

  • 04.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)