המרכיבים ל 80 מנות:
- 350 גרם שוקולד מריר
 - 50 גרם חמאה
 - 3 ביצים
 - 1/2 כוס סוכר
 - 3 כפות ליקר
 - 3/4 כוס גדושה קמח
 - 1 כפית אבקת אפייה
 - 1 כוס שקדים טחונים
 - סוכר
 - אבקת סוכר
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
אופן ההכנה:
 - 
								02.
								
ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
 - 
								03.
								
במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 5 דקות במהירות גבוהה.
טיימר מופעל
 - 
								04.
								
מקפלים את קצף הביצים לתערובת השוקולד המומס, מקפלים פנימה גם ליקר.
 - 
								05.
								
מנפים מעל קמח ואבקת אפייה ומקפלים.
 - 
								06.
								
מערבבים פנימה שקדים טחונים, מתקבלת בלילה נוזלית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות או עד שהתערובת מתקשה.
 - 
								07.
								
מגלגלים את התערובת לעיגולים בקוטר כ-4 ס"מ.
 - 
								08.
								
מכינים כלי אחד עם סוכר וכלי שני עם אבקת סוכר.
 - 
								09.
								
מגלגלים כל כדור בצק בסוכר, ואחר כך באבקת סוכר, מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
 - 
								10.
								
אופים בחום של 190 מעלות למשך 7-8 דקות בלבד. העוגיות ישתטחו וייסדקו מאוד, אבל יהיו עדיין מאוד רכות למגע. זה בסדר – במהלך הצינון הן מתקשות.
טיימר מופעל
 - 
								11.
								
מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בשכבה אחת, בטמפ' החדר.
 
									


