עוגיות גרנולה – עם וניל, קינמון, תפוז ותוספות | השף הלבן

עוגיות גרנולה

עוגיות גרנולה עם ניחוחות וניל, קינמון ותפוז ועם שלל תוספות כיפיות: צימוקים אגוזים וקוקוס. משהו מתוק לפתוח את הבוקר או לצד כוס קפה או תה

מאת: הגולשת תמר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגיות גרנולה

המרכיבים ל 20:

  • 1 כוס קמח
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית קינמון
  • רבע כפית מלח
  • 100 גרם חמאת תנובה רכה
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 1 ביצה
  • כפית תמצית וניל
  • כפית קליפת תפוז
  • 150 גרם גרנולה
  • כוס של תערובת צימוקים אגוזים קצוצים וקוקוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.

  • 02.

    מנפים לקערה קטנה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והקינמון.

  • 03.

    בקערת המערבל מקציפים את החמאה והסוכר (חום) לתערובת אוורירית. מוסיפים את הביצה, תמצית הווניל וקליפת התפוז.

  • 04.

    מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח ומערבלים במהירות איטית עד לקבלת תערובת בצק רך ואחיד.

  • 05.

    מוסיפים את הגרנולה ואת כוס תערובת הצימוקים-אגוזים-קוקוס בתנועות קיפול.

  • 06.

    יוצרים בעזרת כף עוגיות ומניחים בתבנית במרחק כ-5 ס”מ אחת מהשנייה. אופים כ-10 דקות ומוציאים התנור.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(215)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.