עוגיות גרנולה – עם וניל, קינמון, תפוז ותוספות | השף הלבן

עוגיות גרנולה

עוגיות גרנולה עם ניחוחות וניל, קינמון ותפוז ועם שלל תוספות כיפיות: צימוקים אגוזים וקוקוס. משהו מתוק לפתוח את הבוקר או לצד כוס קפה או תה

מאת: הגולשת תמר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגיות גרנולה

המרכיבים ל20:

  • 1 כוס קמח
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית קינמון
  • רבע כפית מלח
  • 100 גרם חמאת תנובה רכה
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 1 ביצה
  • כפית תמצית וניל
  • כפית קליפת תפוז
  • 150 גרם גרנולה
  • כוס של תערובת צימוקים אגוזים קצוצים וקוקוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.

  • 02.

    מנפים לקערה קטנה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והקינמון.

  • 03.

    בקערת המערבל מקציפים את החמאה והסוכר (חום) לתערובת אוורירית. מוסיפים את הביצה, תמצית הווניל וקליפת התפוז.

  • 04.

    מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח ומערבלים במהירות איטית עד לקבלת תערובת בצק רך ואחיד.

  • 05.

    מוסיפים את הגרנולה ואת כוס תערובת הצימוקים-אגוזים-קוקוס בתנועות קיפול.

  • 06.

    יוצרים בעזרת כף עוגיות ומניחים בתבנית במרחק כ-5 ס”מ אחת מהשנייה. אופים כ-10 דקות ומוציאים התנור.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(215)