סנדוויץ' עוגיות קפוא במילוי מוס שוקולד
עוגילידה בגרסה השוקולדית והכי קלה בעולם להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
המרכיבים ל4:
- עוגיות פתי בר
- 250 מ"ל שמנת מתוקה 38% השף הלבן
- 3 אריזות מעדן יולו מוס [באיזה טעם שתבחרו]
- אופציה לציפוי: 100 גרם שוקולד חלב מומס + 2 כפות שמן
הוראות הכנה:
-
01.
מקצפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים לתוכה את מוס היולו בתנועות קיפול עדינות.
-
02.
מכינים סנדוויץ מ- 2 עוגיות ממולאות במוס (מיישרים בקצוות עם מרית) ומעבירים להקפאה.במידה ורוצים להוסיף ציפוי שוקולד על חצי משטח העוגיות: ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים עד לקבלת תערובת דלילה (אם התערובת סמיכה אפשר להוסיף עוד כף שמן) – טובלים את הקוקילידות עד למחציתן בשוקולד ומניחים על נייר אפיה להתמצקות. מצננים במקפיא למשל כחצי שעה נוספת ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים