עוגת שוקולד נמסה – נימוחה ומתוקה | השף הלבן

עוגת שוקולד נמסה

עוגת שוקולד נמסה, עוגה שתמיד מנצחת

מאת: אנאל מנשה
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד נמסה

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 3 ביצים
  • 200 גרם סוכר
  • 120 מ"ל שמן
  • 170 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות קמח

הוראות הכנה:

  • 01.

     מחממים תנור ל-180 מעלות

  • 02.

    מערבבים את השמן הסוכר ואת הביצים

  • 03.

    שוברים את השוקולד לקוביות קטנות שמים בקערה עם קצת מים ושמים 2 דקות במיקרוגל

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    מערבבים את השוקולד הנמס עם התערובת של הביצים הסוכר והשמן

  • 05.

    מוסיפים את הקמח

  • 06.

    מחכים כ 25 דק (כשהעוגה כמעט מוכנה השכבה העיליונה שלה מתפוררת) בודקים עם קיסם אם העוגה מוכנה מכניסים את הקיסם לעוגה , עם הקיסם יוצא יבש עם קצת פירורים מהעוגה סימן שהעוגה מוכנה)

הכנת? כאן מדרגים
(137)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.