בראוניז לפסח
בראוניז שוקולד נימוחים בטעם עשיר וכשרות לחג הפסח, לאירוח במהלך ימי החג ולכל עת
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 עוגיות:
- 200 גרם שוקולד
- 200 גרם חמאה
- 1/4 1 כוסות סוכר
- 4 ביצים
- 4 כפות קמח מצה
- 2 כפות קמח תפו"א
- 1 כפית אבקת אפייה
- 100 גרם אגוזי מלך
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים בסיר את השוקולד, החמאה והסוכר.
-
02.
לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
-
03.
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות, אופים למשך 25 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מקררים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים