מתכון בראוניז לפסח | השף הלבן

בראוניז לפסח

בראוניז שוקולד נימוחים בטעם עשיר וכשרות לחג הפסח, לאירוח במהלך ימי החג ולכל עת

מאת: חגית ענית
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז לפסח

המרכיבים ל 4 עוגיות:

  • 200 גרם שוקולד
  • 200 גרם חמאה
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • 4 כפות קמח מצה
  • 2 כפות קמח תפו"א
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם אגוזי מלך

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים בסיר את השוקולד, החמאה והסוכר.

  • 02.

    לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.

  • 03.

    מחממים את התנור לחום של 180 מעלות, אופים למשך 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 04.

    מקררים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(237)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.