המרכיבים ל 12 מנות/ תבנית מלבנית 20*30 ס"מ:
לבצק
- 1 בצק עלים
למלית
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 שמנת מתוקה
- חצי כוס חלב
- 2 כפות סוכר
- מעט תמצית וניל
לקישוט
- אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את בצק העלים לריבועים בינוניים בערך 5X
-
02.
מסדרים על נייר אפייה.
-
03.
מכניסים לתנור בחום גבוה 200 מעלות טורבו, עד להזהבה יפה .
-
04.
מיד עם הוצאת התבנית לוקחים סכין וחוצים כל ריבוע באמצעו - כלומר לפתוח לשניים ולקרר מעט.
-
05.
בקערה מקציפים את חומרי המלית עד קבלת קצפת יציבה.
-
06.
ממלאים כל עלה במלית וסוגרים עם חלק השני.
-
07.
מפזרים אבקת סוכר.
-
08.
מאחסנים במקרר בכלי סגור.
הכנת? כאן מדרגים