עוגת מוס שוקולד קפואה
עוגת מוס על מצע ביסקוויטים, מתכון קליל לאירוח משובח
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 מנות:
- 130 גרם ביסקויטים טחונים בהירים או בטעם שוקולד = 17 ביסקויטים
- 60 גרם חמאה מומסת
- 2 קופסאות גבינת פילדלפיה למריחה (גבינת 30% שומן במיכל פלסטיק) = 230 גרם כל מיכל
- 1 פחית חלב מרוכז ממותק (397 גרם תוצרת הולנדית בלבד)
- 120 גרם שוקולד מריר כ- 60% מוצקי קקאו - מומס וצונן
- 1 קרטון שמנת מתוקה 38%
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את פירורי הביסקויטים עם החמאה המומסת והחמה. מהדקים לתחתית התבנית.
-
02.
בקערת מיקסר בעזרת המקצף טורפים את הגבינה עד שהיא מתרככת וחלקה.
-
03.
בהדרגה מוסיפים את החלב המרוכז והשוקולד המומס.
-
04.
יוצקים פנימה את השמנת המתוקה ולהמשיך להקציף עד קבלת תערובת אחידה ומוסית.
-
05.
יוצקים את מוס השוקולד על התחתית בתבנית ומיישרים. מכסי בנייר כסף ומקפיאים למשך 6 שעות או לכל הלילה.
-
06.
לפני ההגשה, מוציאים מהפריזר למשך 10-15 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים