עוגת ביסקוויטים ב-3 טעמים: וניל, שוקולד נוטלה וריבת חלב
עוגה טעימה וקוצרת מחמאות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 1 כוס חלב
- 3/4 צנצנת שוקולד נוטלה
- 1 אינסטנט פודינג וניל צרפתי
- 1 שמנת מתוקה להקצפה 38%
- 1 כוס חלב
- 1/2 צנצנת ריבת חלב
- שוקולד לבן מגורר
- כ- 2 חבילות ביסקוויטים (תלוי בתבנית)
- 2 אינסטנט פודינג וניל צרפתי
- 2 שמנת מתוקה להקצפה 38%
- 2 כוסות חלב
- 1 אינסטנט פודינג וניל צרפתי
- 1 שמנת מתוקה להקצפה 38%
הוראות הכנה:
-
01.
הכנת קרם וניל: שופכים לקערה את השמנת המתוקה, חלב והפודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת אחידה.
-
02.
הכנת קרם שוקולד נוטלה: שופכים לקערה את השמנת המתוקה, חלב והפודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת אחידה. לאחר מכן מוסיפים את השוקולד נוטלה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף אחיד אך מעט דליל (לא להיבהל זה בגלל השוקולד :-)
-
03.
הכנת קרם ריבת חלב: שופכים לקערה את השמנת המתוקה, חלב והפודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת אחידה. לאחר מכן מוסיפים את הריבת חלב וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף אחיד.
-
04.
לוקחים קערה קטנה ולהכין נס קפה עם חלב בתוכה לטבילת הביסקוויטים.
-
05.
לוקחים מגש רגיל או מגשים של אינגליש קייק ומתחילים לפזר על הכל ביסקוויטים טבולים בנס. לא להשאיר פינות ערומות לכסות הכל בביסקוויטים. למרוח שכבה קרם וניל ושוב לשים שכבה ביסקוויטים טבולים בנס. למרוח שכבה קרם שוקולד נוטלה ושוב לשים שכבה ביסקוויטים טבולים בנס. ולבסוף מורחים שכבה מקרם ריבת חלב מיישרים יפה ומגרדים מעל העוגה שוקולד לבן.
-
06.
מכניסים למקרר לקירור וייצוב העוגה.