קפה קרמל כמו באמריקה
קבלו את המתכון של אולגה טוכשר לגרסה ביתית טעימה במיוחד עם רוטב טופי קרמל ושברי פקאנים מסוכרים שמכינים עם משקה שיבולת שועל בדיוק כמו באמריקה

המרכיבים ל 2:
- ¼ כוס סוכר
- ¼ כוס שמנת צמחית "השף הלבן" - חמה
- 360 מ"ל (1.5 כוסות) משקה BARISTA שיבולת שועל "תנובה ALTERNATIVE"
- ¼ כוס (2 מנות) אספרסו או קפה חזק
- 1 כפית תמצית וניל
- טופי קרמל
- שברי פקאנים מסוכרים
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים טופי קרמל: מפזרים את הסוכר במחבת יבשה בשכבה אחידה ומחממים, בלי לערבב, עד שנוצר קרמל בצבע ענברי. מוסיפים בזהירות את השמנת הצמחית המחוממת (התערובת תבעבע), ומערבבים וממשיכים לבשל עד שמתקבל טופו קרמל חלק.
-
02.
מוזגים את משקה שיבולת השועל לסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
-
03.
מקציפים את המשקה החם בעזרת מקציף ידני עד שנוצר קצף רך.
-
04.
מוזגים את האספרסו לכוסות הגשה ומוסיפים את תמצית הווניל
-
05.
מוסיפים לכוסות את משקה שיבולת השועל המוקצף, מקשטים בטופי קרמל ושברי אגוזי פקאן מסוכרים ומגישים מיד.