קפה קר קרמל עם משקה BARISTA שיבולת שועל
טרנד הקרמל כאן כדי להישאר! הפעם, שילבנו אותו בקפה הקר יחד עם משקה בריסטה שיבולת שועל שמקציף מעולה במכונת ההקצפה הביתית ויהפוך כל כוס קפה – למושלמת
המרכיבים ל 1:
- 2 כפות רוטב קרמל
- 1 שוט אספרסו או קפה מכל סוג שאוהבים
- חופן קוביות קרח
- 1 כוס משקה BARISTA שיבולת שועל "תנובה ALTERNATIVE"
- 1 כף רוטב קרמל
הוראות הכנה:
-
01.
מוזגים לכוס גבוהה רוטב קרמל
-
02.
מוסיפים מעל הרוטב את קוביות הקרח
-
03.
מקציפים את משקה שיבולת השועל במכונת הקצפה ביתית ומוגזים לכוס
-
04.
מוזגים לכוס את שוט האספרסו, מקשטים בסירופ קרמל ומגישים
הידעת?
קפה הוא מצרך נדיר לרוב האנשים. אם זה באמצע הלילה או דבר ראשון על הבוקר, במקרים רבים זה הדבר היחיד שיכול להעיר אותנו באמת. עם זאת, בקיץ הישראלי קפה רגיל לרוב פשוט חם מדי בשביל שעות היום. הפתרון הוא ללא ספק קפה קר. אולם, מה עם טבעונים? אל דאגה, יש לנו פתרון מקורי ומפנק. קפה ועוגיות? למה לא! בואו לשדרג לעצמכם את כוס הקפה עם ההצעה המשודרגת שלנו: קפה קר עם פירורי עוגיות וקצף מושלם שמכינים ממשקה בריסטה שקדים. טבעונים נהנים יותר.