קפה אגוזי לוז חורפי
קפה עשיר, אגוזי וחורפי עם משקה BARISTA שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז שישדרג לכם את הקפה בחורף הקרוב
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: שקמה יעקבי
עיצוב: שקמה יעקבי
המרכיבים ל 1-2 יחידות:
- 1 כוס משקה BARISTA שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז "תנובה ALTERNATIVE"
- 1 שוט אספרסו
- 1 שוט רום
- 3 כפות מייפל
- חופן שברי אגוזי לוז
הוראות הכנה:
-
01.
מקשטים את הדפנות הפנימיות של כוס קפה במייפל בנדיבות
-
02.
מקציפים את את משקה שיבולת השועל במקציף חלב
-
03.
מוזגים את המשקה המוקצף לכוס
-
04.
מוסיפים לכוס את האספרסו, הרום ואגוזי הלוז ומגישים
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים