קפה אגוזי לוז חורפי - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קפה אגוזי לוז חורפי

קפה עשיר, אגוזי וחורפי עם משקה BARISTA שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז שישדרג לכם את הקפה בחורף הקרוב

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קפה אגוזי לוז חורפי
צילום: שקמה יעקבי עיצוב: שקמה יעקבי

המרכיבים ל 1-2 יחידות:

  • 1 כוס משקה BARISTA שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז "תנובה ALTERNATIVE"
  • 1 שוט אספרסו
  • 1 שוט רום
  • 3 כפות מייפל
  • חופן שברי אגוזי לוז 

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקשטים את הדפנות הפנימיות של כוס קפה במייפל בנדיבות

  • 02.

    מקציפים את את משקה שיבולת השועל במקציף חלב

  • 03.

    מוזגים את המשקה המוקצף לכוס

  • 04.

    מוסיפים לכוס את האספרסו, הרום ואגוזי הלוז ומגישים

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.