מתכון קוקטייל מנגו | השף הלבן

קוקטייל מנגו וקוקוס

קוקטייל מנגו, מתאים כאפריטיף ומשקה באירוח ומסיבות

מאת: יפית לוי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוקטייל מנגו וקוקוס

המרכיבים ל 2:

  • פלח מנגו קלוף וחתוך לקוביות
  • 30 מ"ל מרטיני ביאנקו
  • 30 מ"ל מרטיני דריי
  • 60 מ"ל קרם קוקוס
  • 30 מ"ל סירופ מנגו
  • קליפת לימון חתוכה לרצועות דקיקות
  • קרח

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים בבלנדר קוביות קרח, מרטיני ביאנקו ומרטיני דריי.

  • 02.

    מניחים בשתי כוסות גבוהות את פלח המנגו ומוזגים מעט מתערובת המרטיני.

  • 03.

    מכסים בקרח כתוש גס ויוצקים קרם קוקוס וסירופ מנגו.

  • 04.

    מקשטים בקליפת מנגו/קוקוס/נענע.

הכנת? כאן מדרגים
(84)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.