פינה קולדה מנגו – סמודי בול
ענבר חוברה משתפת אותנו בסוד איך מכינים סמודי פינה קולדה בקלות על בסיס חלב עזים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2 מנות:
לסמודי:
- כוס אננס קפוא של סנפרוסט
- כוס מנגו קפוא של סנפרוסט
- 1/4-1/2 כוס חלב עיזים
- חופן שבבי קוקוס גסים (בערך 2-3 כפות)
- כפית מאקה
- 1/4 כפית קינמון
- 1/4 כפית אבקת וניל
לציפוי לכל קערה:
- רבע מנגו טרי חתוך לקוביות
- 3 כפות שיבולת שועל
- חופן דובדבנים מיובשים
- כפית זרעי צ׳יה
- לקישוט - עיגול אננס מיובש וכמה שבבי קוקוס גסים
הוראות הכנה:
-
01.
מכניסים את כל חומרי הסמודי לבלנדר ומעבדים באיטיות ואם צריך בהפסקות קלות תוך דחיפת העיסה לכיוון הסכינים בין כל הפעלה. מעבדים עד למרקם אחיד (כמו של סורבה).
-
02.
מעבירים מהר לקערה, מצפים ואוכלים בהנאה.
הכנת? כאן מדרגים