פינה קולדה מנגו – סמודי בול
ענבר חוברה משתפת אותנו בסוד איך מכינים סמודי פינה קולדה בקלות על בסיס חלב עזים
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 2 מנות:
									לסמודי:
								
															- כוס אננס קפוא של סנפרוסט
 - כוס מנגו קפוא של סנפרוסט
 - 1/4-1/2 כוס חלב עיזים
 - חופן שבבי קוקוס גסים (בערך 2-3 כפות)
 - כפית מאקה
 - 1/4 כפית קינמון
 - 1/4 כפית אבקת וניל
 
									לציפוי לכל קערה:
								
															- רבע מנגו טרי חתוך לקוביות
 - 3 כפות שיבולת שועל
 - חופן דובדבנים מיובשים
 - כפית זרעי צ׳יה
 - לקישוט - עיגול אננס מיובש וכמה שבבי קוקוס גסים
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מכניסים את כל חומרי הסמודי לבלנדר ומעבדים באיטיות ואם צריך בהפסקות קלות תוך דחיפת העיסה לכיוון הסכינים בין כל הפעלה. מעבדים עד למרקם אחיד (כמו של סורבה).
 - 
								02.
								
מעבירים מהר לקערה, מצפים ואוכלים בהנאה.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

