מתכון בירת שנדי בתפוחים ולימון | השף הלבן

בירת שנדי בתפוחים ולימון

משקה צונן המתאים ביותר לימי הקיץ החמים, אינו מכיל כמות גבוהה של אלכוהול, טעמו חמצמץ-מתקתק והוא מרענן ביותר

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בירת שנדי בתפוחים ולימון

המרכיבים ל1:

  • פרוסת לימון
  • 2/3 בירה לבנה
  • כף סירופ תפוחים
  • 1/2 כוס ספרייט קר

הוראות הכנה:

  • 01.

    כשעתיים לפני הכנת השנדי מניחים בתחתית כוס הבירה פרוסת לימון לא עבה עם הקליפה. מכניסים את הכוס עם הלימון לפריזר.

  • 02.

    מוזגים לכוס הבירה המקוררת כף סירופ תפוחים. מעל מוזגים 1/3 כוס ספרייט קר ומעל מוזגים לאט תוך הטיית הכוס כ- 2/3 גובה בירה לבנה לפי בחירה. יש לשים לב שלא יהיה הרבה קצף בכוס.

  • 03.

    מערבבים קלות ומגישים מיד. • את חוזק השנדי יכול כל אחד לבחור לפי טעמו ע"י שינוי יחס הבירה ליחס ספרייט. • יתרון נוסף של משקה זה הוא בכך שניתן להשתמש בספרייט דיאט ובסירופ תפוחים דיאטטי ובכך "להרוויח" כמה קלוריות.

הכנת? כאן מדרגים
(79)