מתכון בירת שנדי בתפוחים ולימון | השף הלבן

בירת שנדי בתפוחים ולימון

משקה צונן המתאים ביותר לימי הקיץ החמים, אינו מכיל כמות גבוהה של אלכוהול, טעמו חמצמץ-מתקתק והוא מרענן ביותר

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בירת שנדי בתפוחים ולימון

המרכיבים ל 1:

  • פרוסת לימון
  • 2/3 בירה לבנה
  • כף סירופ תפוחים
  • 1/2 כוס ספרייט קר

הוראות הכנה:

  • 01.

    כשעתיים לפני הכנת השנדי מניחים בתחתית כוס הבירה פרוסת לימון לא עבה עם הקליפה. מכניסים את הכוס עם הלימון לפריזר.

  • 02.

    מוזגים לכוס הבירה המקוררת כף סירופ תפוחים. מעל מוזגים 1/3 כוס ספרייט קר ומעל מוזגים לאט תוך הטיית הכוס כ- 2/3 גובה בירה לבנה לפי בחירה. יש לשים לב שלא יהיה הרבה קצף בכוס.

  • 03.

    מערבבים קלות ומגישים מיד. • את חוזק השנדי יכול כל אחד לבחור לפי טעמו ע"י שינוי יחס הבירה ליחס ספרייט. • יתרון נוסף של משקה זה הוא בכך שניתן להשתמש בספרייט דיאט ובסירופ תפוחים דיאטטי ובכך "להרוויח" כמה קלוריות.

הכנת? כאן מדרגים
(79)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.