בירת שנדי בתפוחים ולימון
משקה צונן המתאים ביותר לימי הקיץ החמים, אינו מכיל כמות גבוהה של אלכוהול, טעמו חמצמץ-מתקתק והוא מרענן ביותר
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל1:
- פרוסת לימון
- 2/3 בירה לבנה
- כף סירופ תפוחים
- 1/2 כוס ספרייט קר
הוראות הכנה:
-
01.
כשעתיים לפני הכנת השנדי מניחים בתחתית כוס הבירה פרוסת לימון לא עבה עם הקליפה. מכניסים את הכוס עם הלימון לפריזר.
-
02.
מוזגים לכוס הבירה המקוררת כף סירופ תפוחים. מעל מוזגים 1/3 כוס ספרייט קר ומעל מוזגים לאט תוך הטיית הכוס כ- 2/3 גובה בירה לבנה לפי בחירה. יש לשים לב שלא יהיה הרבה קצף בכוס.
-
03.
מערבבים קלות ומגישים מיד. • את חוזק השנדי יכול כל אחד לבחור לפי טעמו ע"י שינוי יחס הבירה ליחס ספרייט. • יתרון נוסף של משקה זה הוא בכך שניתן להשתמש בספרייט דיאט ובסירופ תפוחים דיאטטי ובכך "להרוויח" כמה קלוריות.
הכנת? כאן מדרגים