אייריש קרים מוקה | השף הלבן

אייריש קרים מוקה

המוקה המושלמת מתחילה בקפה, שוקולד ואייריש קרים! משקה מורכב עם טעמים אגוזיים עמוקים, מרירות נעימה ומתיקות עדינה. איזון מושלם לפתיחת בוקר חורפי סגריר.

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אייריש קרים מוקה
צילום: שקמה יעקבי TivonEat עיצוב: שקמה יעקבי TivonEat

המרכיבים למנה אחת:

מצרכים
  • 1 כוס משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE
  • 1-2 שוט אספרסו
  • 3-4 קוביות שוקולד מריר
  • מעט קקאו / סירופ שוקולד להגשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    לכוס גבוהה מוסיפים קוביות שוקולד

  • 02.

    מוזגים מעל השוקולד שוט של אספרסו

  • 03.

    במקציף חלב מקציפים משקה שיבולת שועל בטעם אייריש קרים של תנובה ALTERNATIVE ומוזגים לכוס.

  • 04.

    מפזרים מעט קקאו / סירופ שוקולד מעל ומגישים חם ומהביל

הכנת? כאן מדרגים
(6)