כנאפה גבינות מלוח | השף הלבן

כנאפה גבינות מלוח

תחתית פריכה ומתפצפצת עם מילוי קרמי

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כנאפה גבינות מלוח
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 2:

  • 4 כפות יוגורט תנובה מעורבב עם מלח ופלפל לבן
  • חופן בצל ירוק קצוץ
לבסיס:
  • 1 כוס שערות קדאיף
  • 50 גרם חמאת תנובה מומסת
  • 1 כפית אבקת סוכר
למילוי:
  • 1/3 כוס גבינת פטה כבשים 5% או 20% "פיראוס" מפוררת
  • 4 כפות פתיתי גבינת עמק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה שערות קדאיף חמאה ואבקת סוכר עד שהשערות מצופות בשכבה אחידה.

  • 02.

    מחממים מחבת ומניחים בו 2 עיגולים/דיסקים של שערות קדאיף בעובי אחיד. מטגנים מכוסה צד אחד כ 5 דקות עד השחמה, הופכים, מפזרים פטה ועמק, מכסים ומטגנים עוד 5 דקות עד השחמה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    שמים כל עיגול קדאיף בצלחת, יוצקים יוגורט מתובל, בוזקים בצל ירוק ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.