מתכון לבלינצ'ס קוטג' ותות מתוק | השף הלבן

מתכון לבלינצ'ס קוטג' ותות מתוק

ידעתם שעכשיו שיא עונת התותים? הם כל כך מתוקים שהיינו חייבים להכין איתם בלינצ'סים מפנקים במילוי קוטג'.

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לבלינצ'ס קוטג' ותות מתוק

המרכיבים ל6 יחידות:

לבלילה:
  • כוס חלב תנובה (140 מ״ל)
  • כוס קמח (140 גרם)
  • 2 ביצים L
  • 2 כפות שמן
  • קורט מלח
למלית:
  • 1 קוטג' תנובה 9%
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 ביצה L
  • מעט גרידת תפוז

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל מרכיבי המלית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור.

  • 02.

    מערבבים את כל מרכיבי בלילת הבלינצ׳ס, עד לקבלת מרקם חלק וללא גושים.

  • 03.

    מחממים היטב מחבת עם מעט שמן, יוצקים מהבלילה ומזיזים את המחבת עד שהבלילה מרוחה על כולה.

  • 04.

    מטגנים עד לקבלת צבע מעט זהוב, הופכים ומטגנים דקה נוספת, ממשיכים עם שאר הבלילה.

  • 05.

    מניחים בכל בלינצ'ס כף אחת מהמלית שהכנו מראש ומגלגלים לרולים.

  • 06.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 07.

    מסדרים את הבלינצסים בכלי אפייה, ואופים כ-20 דק' לקבלת מראה מעט זהוב וקריספי.

  • 08.

    שמים מעל ריבת תות, מפזרים מעל אבקת סוכר, תותים טריים ומגישים.

  • 09.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)