בלינצ'ס אפוי במילוי קונפיטורת תותים וגבינת שמנת
אוהבים בלינצ'ס? הפכו את הבלינצ'ס שלכם לקינוח מפואר
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 10 עלי בלינצ'ס
- 30 גרם חמאה מומסת
- 1/2 כוס קונפיטורת תות או אחרת
- 1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת
- 2 כפות סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את גריל התנור.
-
02.
מניחים את עלי הבלינצ'ס על משטח עבודה. משטחים במרכז כל עלה כף קונפיטורה ומעל כף גבינת-שמנת. מקפלים לרבעים.
-
03.
מניחים את העלים המקופלים על התבנית כך שיחפפו מעט. מברישים בחמאה ומפזרים מעל את הסוכר.
-
04.
אופים במדף העליון כ-5 דקות, עד שהמאפה זהוב ומבעבע. מוציאים מהתנור, משהים כמה דקות ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים