קווין אמאן
רוצים להרגיש בפריז? בכמה שלבים פשוטים תוכלו להפוך את המטבח שלכם למאפייה צרפתית! מתכון מדהים וקל להכנה למאפה חמאה צרפתי שיפתיע את כולם
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דניאל שכטר
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל12 יחידות:
- 1 חבילה (900 גרם) בצק שמרים עלים "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
- 100 גרם חמאה מומסת
- 1 כוס (200 גרם) סוכר
גודל תבנית: תבנית שקעים
הוראות הכנה:
-
01.
משמנים תבנית שקעים בחמאה
-
02.
פותחים את הבצק ומחלקים לשני חלקים, מרדדים מעט חלק אחד ומברישים אותו בחמאה
-
03.
מפזרים מעל סוכר והופכים אותו כך שהסוכר כלפי מטה, מברישים שוב בחמאה ומפזרים סוכר, מניחים מעל את מחצית הבצק השני וחוזרים על פעולת ההברשה והסוכר
-
04.
מחלקים את הבצק לריבועים שווים ומקפלים את הקצוות למרכז הריבוע
-
05.
מניחים כל אחד בשקע התבנית
-
06.
אופים ב-180 מעלות כ-30 דקות עד השחמה ומחלצים לרשת מיד לאחר האפייה
טיימר מופעל
-
07.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים