קווין אמאן | השף הלבן

קווין אמאן

רוצים להרגיש בפריז? בכמה שלבים פשוטים תוכלו להפוך את המטבח שלכם למאפייה צרפתית! מתכון מדהים וקל להכנה למאפה חמאה צרפתי שיפתיע את כולם

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קווין אמאן
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל12 יחידות:

לרכישה >>
  • 1 חבילה (900 גרם) בצק שמרים עלים "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר
גודל תבנית: תבנית שקעים

הוראות הכנה:

  • 01.

    משמנים תבנית שקעים בחמאה

  • 02.

    פותחים את הבצק ומחלקים לשני חלקים, מרדדים מעט חלק אחד ומברישים אותו בחמאה

  • 03.

    מפזרים מעל סוכר והופכים אותו כך שהסוכר כלפי מטה, מברישים שוב בחמאה ומפזרים סוכר, מניחים מעל את מחצית הבצק השני וחוזרים על פעולת ההברשה והסוכר

  • 04.

    מחלקים את הבצק לריבועים שווים ומקפלים את הקצוות למרכז הריבוע

  • 05.

    מניחים כל אחד בשקע התבנית

  • 06.

    אופים ב-180 מעלות כ-30 דקות עד השחמה ומחלצים לרשת מיד לאחר האפייה

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)