סופגניית יולו שוקולד לבן
אם אתם מחובבי השוקולד הלבן, אל תפספסו את הסופגניות המדהימות האלה!

המרכיבים ל 15:
- 1/2 ק"ג קמח לבן
- 150 מ"ל מים קרים
- 1/4 כוס סוכר (50 גרם)
- ביצה גודל M
- 1 חלמון ביצה
- 1 כפית מלח (5 גרם)
- 37 גרם שמרים טריים
- 45 גרם חמאת תנובה
- 1/2 כפית ברנדי
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1/4 כפית תמצית רום
- 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
- 625 גרם שוקולד חלב
- 250 גרם שוקולד מריר
- 300 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 300 גרם סוכר
- 15 גרם חמאת תנובה
- חצי מקל וניל
- מעדן יולו שוקולד לבן
- טופי חלב חתוך לקוביות
- 250 גרם שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 1 כפית פודינג וניל
- 2 כפיות אבקת סוכר
הוראות הכנה:
- 
								01.
								הכנת הבצק: 
- 
								02.
								מכניסים למיקסר: קמח , סוכר ושמרים , ומערבבים למשך דקה. 
- 
								03.
								מוסיפים מים קרים, ביצים, תמציות וברנדי, וממשיכים לערבל במשך 3 דקות במהירות נמוכה. מעבירים למהירות גבוהה למשך 3 דקות. טיימר מופעל
- 
								04.
								מוסיפים מלח וחמאה ומערבלים 4 דקות נוספות במהירות גבוהה. טיימר מופעל
- 
								05.
								יוצרים כדורים במשקל של כ-50 גרם ומניחים על מגש מרוח בשמן, במרווחים של 4-5 סמ' . מכסים במגבת, ומניחים לתפוח למשך שעתיים במקום חמים. 
- 
								06.
								מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק . השמן מוכן לטיגון כאשר מכניסים ידית של כף עץ ונוצרות בועות סביבה. 
- 
								07.
								מטגנים 2-3 דקות כל צד של הסופגנייה, כשמתחילים בצד שתפח, עד קבלת גוון חום זהבהב.הכנת הציפוי: טיימר מופעל
- 
								08.
								בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה. 
- 
								09.
								שופכים על השוקולד ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידההכנת מילוי הטופי: 
- 
								10.
								ממיסים בסיר סוכר לקרמל יבש. 
- 
								11.
								מחממים את השמנת עד לסף רתיחה ועוצרים את בישול הקרמל בזרם איטי תוך כדי ערבוב עם מטרפה. 
- 
								12.
								מקררים מעט ומוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב עד להמסה מלאה וקבלת תערובת אחידה. 
- 
								13.
								מניחים להתקרר בטמפ' חדר.הרכבת הסופגניה: 
- 
								14.
								מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה עם כפית פודינג וניל ו 2 כפיות אבקת סוכר לקצפת יציבה.2 ממלאים בעזרת שק זילוף עם צנטר חלק מספר 7 במעדן יולו שוקולד לבן את הסופגניה בחלקה העליון. 
- 
								15.
								ממלאים בעזרת שק זילוף נוסף עם צנטר חלק מספר 7 במילוי הטופי את הסופגניה.מפזרים מעל חתיכות טופי. 
 
									

