מתכון וופל בלגי מוגש עם כדור גלידה | השף הלבן

וופל בלגי

וופל בלגי ביתי ופשוט להכנה

מאת: ליאור צדוק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
וופל בלגי

המרכיבים ל מנה 1:

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית אבקת סודה לשתה
  • מלח לפי הטעם
  • 2 ביצים
  • 100 גרם חמאה מותכת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות שמנת (רצוי 9%)
  • 1/2 כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את המרכיבים עד ליצירת בלילה אחידה.

  • 02.

     משרים את הבלילה למשך 20 דקות ומערבבים שוב.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

     יוצקים את התערובת על מחבת מיוחד.

  • 04.

     כעבור מס' שניות (לפי הטעם והנסיון) הופכים את המחבת לצד השני.

  • 05.

    הגשה: ריבת חלב או ריבה אחרת מחוממת אך לא מומסת, שוקולד, סירופ מייפל ועוד. מוסיפים כדור גלידה לצד המנה.

הכנת? כאן מדרגים
(126)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.