מתכון וופל בלגי מוגש עם כדור גלידה | השף הלבן

וופל בלגי

וופל בלגי ביתי ופשוט להכנה

מאת: ליאור צדוק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
וופל בלגי

המרכיבים למנה 1:

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית אבקת סודה לשתה
  • מלח לפי הטעם
  • 2 ביצים
  • 100 גרם חמאה מותכת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות שמנת (רצוי 9%)
  • 1/2 כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את המרכיבים עד ליצירת בלילה אחידה.

  • 02.

     משרים את הבלילה למשך 20 דקות ומערבבים שוב.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

     יוצקים את התערובת על מחבת מיוחד.

  • 04.

     כעבור מס' שניות (לפי הטעם והנסיון) הופכים את המחבת לצד השני.

  • 05.

    הגשה: ריבת חלב או ריבה אחרת מחוממת אך לא מומסת, שוקולד, סירופ מייפל ועוד. מוסיפים כדור גלידה לצד המנה.

הכנת? כאן מדרגים
(125)