דונאטס שמנת מתוקה מ-2 מרכיבים
רוצים לגלות איך מכינים את המתכון ששבר את הטיקטוק? דוננאטס מ-2 מרכיבים בלבד: שמנת מתוקה של השף הלבן וקמח תופח!
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 40 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: Studio Edge
													עיצוב: Studio Edge
						
					
				
			המרכיבים ל 10-15 יחידות:
									לדונאטס:
								
															- 2.5 כוסות קמח תופח
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
									לציפוי:
								
															- 100 גרם אבקת סוכר
- 5-6 כפות שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מערבבים את הקמח והשמנת בקערה ולשים עד לקבלת בצק נוח לעבודה (ניתן להוסיף קמח במידת הצורך). 
- 
								02.
								מרדדים את הבצק לעובי של כ-5 ס״מ, קורצים עיגולים בקוטר הרצוי ומטגנים בשמן שחומם מראש לחום של 170 מעלות. מוציאים לנייר סופג או רשת טיגון. 
- 
								03.
								מכינים את הציפוי: בקערה מערבבים את אבקת הסוכר עם השמנת עד לקבלת משחה חלקה (אפשר להוסיף מעט שמנת אם התערובת סמיכה מדי). טובלים כל דונאט בציפוי ומגישים. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

