מתכון פסטה חלבית | השף הלבן

פסטה חלבית

פסטה ברוטב ירקות, מנה מדושנת ובריאה

מאת: רחלי בר יוסף
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה חלבית

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 חבילת פסטה ברילה בצורת ביסלי.
  • חופן של זיתים שחורים.
  • 8 רצועות של פלפל מתוק-גמבה אדומה,צהובה,ירוקה.
  • רבע כוס יין אדום יבש-עדיף של ירדןברקן.
  • 200 גרם גבינה בולגרית.
  • חצי שקית גבינה מגורדת של השף הלבן.
  • חופן של זיתים ירוקים עגולים.
  • חופן קטן של מלח.
  • טיפה פלפל שחור גרוס דק.

הוראות הכנה:

  • 01.

    לוקחים סיר ומרתיחים בו מיים עם מלח. מכניסים את הפסטה לתוך הסיר ומרתיחים בערך כ-15 דקות .

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    לאחר שהפסטה מוכנה מסננים אותה ומעבירים לסיר נקי.

  • 03.

     שמים את הרצועות של הפלפל מתוק (גמבות- אדומה,צהובה,ירוקה) ביחד עם הגמבות והפסטה, מוסיפים רבע כוס יין אדום יבש ומחכים 15 דקות בכדי שכל הטעמים יכנסו לפסטה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מכבים את האש ומוצאים את הסיר ומחכים 10 דקות כדי שיתקרר טיפה, מוסיפים את הגבינה המגורדת ואת הגבינה הבולגרית החתוכה לקוביות.  מערבבים את הכל ומוסיפים את הזיתים. לבסוף מוסיפים את המלח ואת הפלפל.  

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(77)