פסטה בחמאה וגבינה בולגרית – טעימה וקלה להכנה | השף הלבן

פסטה בחמאה וגבינה בולגרית

מנת פסטה טעימה וקלה מאוד להכנה, הדורשת כמה דקות עבודה בלבד

מאת: שולי עמרם
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה בחמאה וגבינה בולגרית

המרכיבים ל 5-7 מנות:

  • חבילת פסטה
  • 50 גרם חמאה מלוחה
  • חצי קוביית גבינה בולגרית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים בסיר גדול 15 כוסות מים.כשהמים רותחים ממליחים מעט ומכניסים לתוך הסיראת חבילת הפסטה.מבשלים לאחר הרתיחה עוד כ-6-7 דקות עד שהפסטהבשלה אך לא רכה מדי.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 02.

    מסננים את הפסטה ולא שוטפים,מעבירים את הפסטה לקערת הגשה גדולה.

  • 03.

    חותכים את החמאה לקוביות קטנות מכניסים לפסטה ומערבבים היטב. מרסקים מעט אתהגבינה הבולגרית בעזרת מזלג, מוסיפים לקערת הפסטה ומערבבים היטב.

  • 04.

    מוסיפים מלח לפי הטעם.

הכנת? כאן מדרגים
(92)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.