מתכון צ'אדי- לביבות גרוזיניות | השף הלבן

צ'אדי- לביבות גרוזיניות

המתכון הקלאסי ללביבות עשויות מקמח תירס שאפשר לשלב עם גבינות מלוחות וסלט מרענן לארוחת ערב משפחתית

מאת: שירלי צור
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צ'אדי- לביבות גרוזיניות

המרכיבים ל 10 לביבות:

  • 2 כוסות קמח תירס מנופה.
  • 1 כוס קמח לבן מנופה.
  • 2 ביצים.
  • 2 כוסות מים פושרים.
  • קורט מלח.
  • 250 גרם גבינה מלוחה(חמד,ברינזה,בולגרית,צפתית).
  • 20 גרם שמרים/שמרית.
  • 1 כוס שמן קנולה לטיגון.

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את שני סוגי הקמח ומלח ויוצרים באמצע גומה.

  • 02.

    מוסיפים ביצים,מים ושמרים ומתחילים ללוש בצק.

  • 03.

    מפוררים גבינה ומוסיפים. ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך מאוד.

  • 04.

    מחממים מחבת ויוצקים רבע כוס שמן.

  • 05.

    בעזרת כף גדולה מרימים את הבצק ומניחים בשמן החם.

  • 06.

    מטגנים משני הצדדים עד שיזהבו (אש בינונית).

  • 07.

    מוסיפים שמן לפני שמניחים עוד לביבות במחבת.

  • 08.

    מוסיפים ומניחים על מגש מרופד בנייר סופג. הערה: את הלביבות מכינים גם בלי גבינה ואז מוסיפים יותר מלח..1/2כפית.

הכנת? כאן מדרגים
(159)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.