לביבות בטטה ותפוחי אדמה
לביבות ביתיות ומיוחדות בכמה דקות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל מנות 15:
- 3 תפוחי אדמה
- 1 בטטה בינוני
- 1 כרישה/פרסה
- 2 כפות ירק
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל לבן
- רבע כפית כמון
- רבע כפית אגוז מוסקט
- 3 כפות קמח
- 1 כף סולת/קמח מצה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים יחדיו בקערה: 3 תפוחי אדמה (מקולפים ומגורדים, בלי נוזלים),1 בטטה בינוני (מקולף ומוגרד),1 כרישה/פרסה קצוץ,2 כפות ירק קצוץ,1 כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן, רבע כפית כמון ורבע כפית אגוז מוסקט.
-
02.
מוסיפים פנימה לאחר הערבוב את הביצים הטרופות, 3 כפות הקמח וכף סולת או כף קמח מצה. מערבבים היטב.
-
03.
מטגנים בשמן ומגישים חם עם שמנת חמוצה.
הכנת? כאן מדרגים