המנה האסייתית - מוקפץ עם אננס וירקות ב-5 דקות | השף הלבן

המנה האסייתית – מוקפץ עם אננס וירקות ב-5 דקות

מתכון מהיר וקל למוקפץ אסייתי צבעוני עם הפתעה – חתיכות אננס מתקתקות שמשדרגות את המנה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
המנה האסייתית - מוקפץ עם אננס וירקות ב-5 דקות
צילום: אמיר מנחם

המרכיבים ל4-6:

  • 1 שקית (800 גרם) אסייתית צבעונית ועשירה "סנפרוסט"
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי, קצוץ
  • 1 כף שום טרי, קצוץ
  • 1 פלפל צ'ילי טרי, קצוץ
  • מלח
  • 2 כפות רוטב טריאקי

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם 2 כפות שמן במחבת טפלון או בווק.

  • 02.

    להוסיף את תוכן השקית, להקפיץ תוך כדי ערבוב מתמיד על להבה גבוהה כ-4 דקות

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 03.

    להוסיף ג'ינג'ר, שום, צ'ילי ומלח ולהמשיך להקפיץ כ-6 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 04.

    להוסיף את הטריאקי ולהקפיץ כ-2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)